Horecazaken

 

Culinaire wandeling

Werk samen met andere horecazaken (en detailhandelaars) uit de buurt om een activiteit te organiseren rond het thema Gezond-tijd. Zo kun je bijvoorbeeld een culinaire wandeling of sneukelroute organiseren. Stimuleer je collega-chefs en -winkeluitbaters om zo veel mogelijk vernieuwende en gezonde proevertjes aan te bieden.   REGISTREER JE ACTIVITEIT OP

 

Grootmoeders keuken

Had jouw (groot)moeder vroeger ook een schriftje met al haar kookgeheimen in ?   Verzamel in de aanloop naar de Week van de Smaak oude (en gezonde) recepten uit ‘grootmoeders keuken’ en zet deze tijdens de Week van de Smaak als dagschotel op het menu. Natuurlijk geef je de recepten

 

'Week van de Smaak-menu'

Ga creatief aan de slag en ontwerp je eigen 'Week van de Smaak-menu'. Geef uw eigen invulling aan het centrale thema Gezond-Tijd. Wat dacht je van een menukaart door de jaren heen, met gezonde gerechten van vroeger tot nu ? laat je inspireren door de gezondheidsgoeroes van weleer … Wat