Tips voor bibs ...

Ook bibliotheken kunnen tijdens de Week van de Smaak inspelen op de 'Smaak van Morgen'.

Organiseer een lezing rond het thema en koppel er een culinaire proeverij aan vast. Of zet een aantal boeken rond het thema in de kijker.

Een beperkte greep uit de talrijke mogelijkheden:
- 'Vind de boeddha in jezelf', met als mogelijke lezing': 'Als een boeddha aan tafel: de 50 beste tips om mindful te eten' - Manu Adriaens 
- 'Het goeie leven: goesting is het begin van alles' - Wim Lybaert
- 'No waste cooking - van aardappelschil tot wortelloof' - KVLV-vrouwen met vaart
- 'Groeten uit Transitië' - Eva Peeters
- 'Alles moet op' - Reini Smit
- 'Het nieuwe kliekjes boek. Duurzaam, voordelig en heel erg lekker!' - Puck Kerkhoven
- 'De moestuin van Mme Zsazsa. Een jaar zaaien, koken en proeven' - Dorien Knockaert & Kim Leysen
- 'Bespaar met Jamie: kook verstandig, kook slim, verspil minder.' - Jamie Oliver
- 'Food from plenty. Lekker koken met producten uit eigen voorraadkast, seizoensproducten en restjes.' - Diana Henry
- 'Cradle to cradle - afval = voedsel' - William McDonough


VERGEET NIET OM JE ACTIVITEIT TE REGISTREREN OP ONZE WEBSITE - ZO BRENGEN WIJ DEZE MEE ONDER DE AANDACHT!