Info

Editie 2020

Van 12 tot 22 november gaan we met z'n allen op zoek naar 'De Smaak van Geluk'. Ook jij hebt ongetwijfeld een favoriet gerecht waar je altijd kan van genieten en, al is het maar even, steeds weer oprecht gelukkig van wordt. 

Het koekje bij je koffie, het soldaatje dat je in je eitje dopt, de vers geplukte aardbei of dat stukje cake volgens het recept van je oma, die extra toef slagroom of het overheerlijke stukje chocolade... Stiekem je bord uitlikken of met je vingers de pot uitlikken. Waar word jij gelukkig van? 

Deel je leukste verhalen en anekdotes over hoe je kon genieten van je eerste zelf gekweekte groenten, over die keer dat je betrapt werd met je mond vol chocolade of met dat glaasje te veel op, over een uitzonderlijke gastronomische ervaring of over dat romantisch dinertje. 

Tijdens de Week van de Smaak gaan we ook op zoek naar culinaire herinneringen en ervaringen die je gelukkig maakten of jullie samen brachten, naar de kleine geneugten van het leven, naar je guilty pleasures of je favoriete opkikkertje...

Goesting om ook zelf een activiteit te organiseren en je geluk te delen? Registreer deze dan zeker op deze website zodat wij deze mee bekend kunnen maken. 

Gezien de bijzondere periode die we met zijn allen doormaken vragen wij om bij het organiseren van activiteiten telkens voldoende rekening te houden met de vooropgestelde hygiëne- en contactvoorschriften. Wat deze eind november concreet zullen inhouden is ook voor ons koffiedik kijken, maar het zal zaak zijn om flexibiliteit in te bouwen. Toch zijn we ervan overtuigd dat er voldoende creativiteit heerst om er samen toch een gezellige Week van de Smaak van te maken en zoveel mogelijk mensen een geluksmomentje kunnen geven. 
  
De Week van de Smaak is een initiatief van de vzw Vol-au-Vent en wordt mogelijk gemaakt dankzij de financiële steun van de Vlaamse Gemeenschap, POM West-Vlaanderen en de Provincie West-Vlaanderen.