Editie 2018

Gezond-Tijd

Tijdens de twaalfde Week van de Smaak stond ‘Gezond-tijd’ centraal. Van 15 tot en met 25 november 2018 namen we met z’n allen de tijd om even stil te staan bij onze voeding en onze gezondheid. We deden dit bij voorkeur gezellig samen met familie, vrienden, collega’s, klasgenoten… tijdens een (gezonde) maaltijd. 

Heel wat mensen namen deel aan de meer dan 250 verschillende activiteiten doorheen Vlaanderen en Brussel. Er waren workshops, proeverijen, lezingen en sneukelroutes, allen rond het thema 'GezondTijd'. 

Je kon in 2018 ook op tal van locaties gaan GezondBijten. Er waren grote ontbijten in de stations van Brugge, Antwerpen en Brussel die we samen met onze partners Dovy, Maselis, Mulder Natural Foods, Milcobel/Brugge Kaas, Jucy, LIMA, Koffie Kàn, bakkerijen Goossens, Broodpunt en de Broodsmid en Springbok Coaching aanboden. Daarnaast organiseerden heel wat scholen en bedrijven hun eigen GezondBijt waar ze samen met de klasgenoten of de medewerkers smulden van een gezond en overheerlijk ontbijt.