Bedrijven

 

Kleurrijke kantine

Tijdens de Week van de Smaak 2019 staat 'KLEUR' centraal. Geef van 14 tot 24 november extra kleur aan je kantine of eetzaal. Zorg voor een extra kunstzinnige aankleding die creatieve debatten tijdens de lunch stimuleren.  Daag je medewerkers uit om zelf de handen uit de mouwen te steken en

 

Lunch time

Tijdens de Week van de Smaak mag de lunch net een tikkeltje anders zijn. Een aantal ideeën die zeker ook op jullie werkvloer kunnen aanslaan: laat de medewerkers zelf het menu samen stellen van het bedrijfsrestaurant  organiseer een potluck waarbij elkeen iets meeneemt om te delen. Spreek hierbij op voorhand

 

Breakfast @ Work

Samen ontbijten is de ideale manier om samen met je collega's de dag goed te starten. Organiseer je teamvergadering wat vroeger dan anders en beloon je medewerkers met een overheerlijk en kleurrijk ontbijt. Combineer dit ontbijt met een korte brainstorm over hoe je je bedrijf nog kleurrijker kunt maken. Laat

 

Fruit @ Work

Beloon je medewerkers tijdens de Week van de Smaak met een kleurrijke fruitmand. Deze valt gegarandeerd bij iedereen in de smaak. De extra vitamines geven je medewerkers gegarandeerd een extra boost!