Ook binnen het thema van 2020, 'De Smaak van Geluk', schuilen weer tal van mogelijkheden om een bezoek aan de bibliotheek tijdens de Week van de Smaak extra boeiend en smaakvol te maken. 

Tal van auteurs verdiepen zich in de 'Kunst van het gelukkig zijn' en niet zelden hoort daar samen gezellig tafelen en durven proeven van het leven bij. Laat de bezoekers daarom proeven van een gelukzalig moment en zet boeken en auteurs centraal, vergezeld van een lekkernij. 

We denken hierbij onder meer aan:
  • Leo Bormans die met zijn 'Koppen van Geluk' een goed gesprek op gang brengt
  • Manu Adriaens die toert met een de lezing 'Een goede kokkin is een tovenares die geluk uitdeelt'
  • Gerd Van Riel die zijn 'Geluk' zoekt bij tal van filosofen 
  • De Zweden Niklas Ekstedt en Henrik Ennart leggen in hun culinair boek 'Gelukseten' de link tussen goed eten en een goed humeur
  • Steffi Vertriest gaat op zoek naar 'De beste jij', ook voor haar ligt de basis van geluk onder meer bij (gezonde) voeding
  • ...