Veiling 'kunst en smaak'

Van 14 tot 24 november vond de 13e editie van de Week van de Smaak plaats in heel Vlaanderen en Brussel. Het centraal thema is ‘de gustibus et coloribus’; ‘over smaak en kleur …’. Naar aanleiding van dit kunstzinnige, kleurrijke thema, werden smaak en kunst verenigd. Tien kaasbollen (dummy’s) en één chocoladesculptuur werden speciaal voor deze smakelijke week gemaakt en worden geveild ten voordele van de Voedselbanken.

Herr Seele, Evi Van Acker, Joke Reyniers, Brecht Dejonckheere, Joost Gevaert, Axel Fabry, Dany Verbeke, Leo Lozie, Brecht Carton, Peter Teerlinck en Alice Vanderschoot gingen aan de slag voor de Week van de Smaak.

Wil je zelf nog een uniek kunstwerk in huis halen én tegelijkertijd je steentje bijdragen om honger uit onze maatschappij weg te werken? Meebieden kan via 2dehands.be


De veiling loopt nog  t.e.m 18 december 2019 (23.59u). Deze kan verlengd worden indien de minimumprijs niet behaald wordt.