Gezond-tijd op de werkvloer

Een gezonde werknemer presteert beter! Tijdens de Week van de Smaak wordt er dus ook op de werkvloer tijd gemaakt om samen gezond te eten. Doe als baas een extra lange lunchpauze cadeau, Uiteraard op voorwaarde dat iedereen samen luncht.

 

Zorg je als zaakvoerder zelf voor een gezonde lunch of een culinair tussendoortje? Tijdens de Week van de Smaak duikt iedereen in de kookpotten! Wat maak jij klaar ?

 

Uiteraard doet ook het bedrijfsrestaurant mee aan de Week van de Smaak.

  • Zet een “Gezond-tijd”-menu op de kaart met aandacht voor gezondheid. Maak bijvoorbeeld een reis door de tijd. Begin de week met een klassieke gezonde maaltijd. Naarmate de week vordert evolueer je verder naar de zogenaamde superfoods. Misschien eindig je de week met een lekker poké bowl en een dessert op basis van gojibessen?
  • Kleed de refter extra feestelijk aan.
  • Pak uit met revolutionaire vernieuwende gerechten, producten en recepten en durf ze uittesten tijdens de Week van de Smaak!
  • Zorg dat er elke dag van de Week een gezond tussendoortje klaarligt voor de werknemers
  • ...

 

REGISTREER JE ACTIVITEIT OP ONZE WEBSITE ZO BRENGEN WIJ DEZE MEE ONDER AANDACHT !