Info

Editie 2017

Week van de Smaak 2017

Tijdens de elfde Week van de Smaak staat ‘De Smaak van Morgen’ centraal. Tussen 16 en 26 november denkt Vlaanderen bewust na over hoe onze eetmomenten er in de toekomst zullen uitzien. Kijk een week lang vooruit en ontdek de smaak van morgen:

-          Wordt duurzame en gezonde voeding belangrijker?

-     Komen er revolutionaire bereidingstechnieken op ons af? 

-          Beïnvloeden andere culturen steeds meer onze kookgewoontes?

-          Bieden kleine sociale initiatieven een oplossing voor voedselverspilling?

-     Komen er nieuwe producten overgewaaid ... of komt onze voeding meer en meer uit een labo

-          Wordt eten iets noodzakelijks dat snel moet gebeuren, of kan het nog meer een belevenis zijn die alle zintuigen aanspreekt?

Tijdens de Week van de Smaak nemen we de tijd om samen na te denken over en te genieten van de Smaak van Morgen.

 

Wij dagen jullie uit om elke gemeente in Vlaanderen en Brussel van 16 tot 26 november te doen bruisen van de smaakactiviteiten. Inspiratie voor verrassende en originele activiteiten met een blik op de Smaak van Morgen vind je op onze inspiratiepagina.


De Week van de Smaak wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van: