Inspiratie | Week van de Smaak
 

Breng mensen samen

Eten? Dat is gezelligheid, samenzijn, verbinden, vieren en genieten. Koken is zoveel leuker als je je gerechten kan delen met anderen. Tijdens de Week van de Smaak laten we de meest solidaire kant van onszelf naar boven komen en delen wel onze spijzen. Je maakt er je gasten mee gelukkig,

 

Smaakvolle lessen

De week van de Smaak is het perfecte moment om leerlingen kennis te laten maken met de kunst van het koken en bakken. Ideaal om zo verschillende vakken aan bod te brengen. Wiskunde, chemie, taal: koken verenigt ze allemaal. Wiskunde in het meten en wegen, chemie toont zich dan weer

 

Koffiepauze mét verwennerijen

Mensen samenbrengen met koffie of thee? Goed idee. Daag je gasten of leden uit om hun eigen bakkunsten te etaleren. Zelfgemaakte koekjes of gebak? Bingo! Geniet samen van het lekkers en inspireer elkaar met de beste recepten en geheime tips. 10/10 voor sfeer en gezelligheid.

 

TIPS VOOR BIBS

De filosofie van (h)eerlijk eten is er eentje van pure, lokale en smaakvolle ingrediënten. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor culinaire hoogstandjes of tilt klassiekers naar een puur niveau. Voor wie op zoek is naar nieuwe culinaire avonturen, zijn er talloze inspirerende kookboeken beschikbaar. Bibliotheken hebben keuze te over om inspireren

 

Extra creativiteit in je horecazaak

Zet tijdens de Week van de Smaak je zaak in de kijker door je klanten een extra smaakvolle ervaring te geven. Een uniek menu in het thema van Week van de Smaak? Een proeverij of een winactie? Laat je creativiteit het werk doen en surf mee op de culinaire vibes