Horecazaken

 

Vlaamse gerechten deconstructed

De deconstructed foodtrend is niet meer weg te denken. Een gedeconstrueerde maaltijd bestaat uit het elkaar trekken van dat gerecht en het bijna te herleiden tot zijn aparte ingrediënten. Maar wanneer zien we eens typische Vlaamse gerechten gedeconstrueerd op ons bord? Witloof met de hesp in de oven, konijn met

 

Artistieke spijskaart

Geef tijdens de Week van de Smaak je spijskaart, en waarom niet het hele menu, een artistieke toets.  Laat je inspireren door je favoriete schilderij of beeldhouwwerk, door een foto of een artiest. Kies voor kleurrijke borden die extra kunstig gedresseerd worden of waarom niet voor kleurrijke keukenschorten en tenues

 

Culinaire wedstrijd

Werk samen met de gemeente en je collega's een culinaire wedstrijd uit en stimuleer je klanten en de bevolking om zich op een leuke, artistieke en liefst ook ietwat ludieke manier te uiten. Denk hierbij niet allen aan leuke tekeningen, schilderijen, foto's of objecten, ... laat bewoners letterlijk meer kleur